Serlachius museot

Käykää rohkeasti
pidemmälle

+358 (0)3 488 6800 | Gustaf, R. Erik Serlachiuksen katu 2 | Gösta, Joenniementie 47 | Mänttä

Serlachius-museot ovat avoinna talviaikaan 1.9.–31.5. ti-su klo 11–18.

Sulje

+358 (0)3 488 6800 | Gustaf, R. Erik Serlachiuksen katu 2 | Gösta, Joenniementie 47 | Mänttä

Avoinna:
talviaikaan 1.9.–31.5. ti-su klo 11–18
kesäaikaan 1.6.–31.8. joka päivä klo 10–18

Käykää rohkeasti
pidemmälle

Ryhmä-
lounaat

Keittiömestarimme hyödyntävät lounasmenuissa paikallisia ja sesongin mukaisia raaka-aineita.
Varatkaa ryhmänne ateria aina etukäteen museon myyntipalvelusta p. 040 166 3480 tai sales@serlachius.fi.

  • ryhmalounas.jpg
1

Ravintola Göstan lounas on maukas ja rentouttava hetki upeassa puistomaisemassa. Pöytiin tarjoiltu lounas on aina valmistettu päivän tuoreista raaka-aineista. Aterian yhteydessä tarjoilemme aina juureen leivottua talon leipää ja voita. Ateria sisältää myös kupillisen kahvia.

 

Ravintola Göstan ryhmälounaat

17,50 – 42,00 e/hlö

Paviljonkilounas (min. 20 hengen ryhmälle)                                          17,50 e
Päivittäin vaihtuva sesongin lounaskokonaisuus, joka koostuu
pääruoasta, raikkaasta vihersalaatista sekä pienestä makeasta
Kahvi tai tee
Viinisuositus:
Lasillinen talon puna- tai valkoviiniä                                                           7,50 e/12 cl

Kartanon lounas kalalla (min. 10 hengen ryhmälle)                               27,00 e
Samettinen keitto sesongin parhaista raaka-aineista
Paistettua Huutokosken kirjolohta, miedosti savustettua beurre blanc -kastiketta
Mustaherukkamoussea ja suklaajäätelöä
Kahvi tai tee
Viinisuositus:
Lasillinen talon puna- tai valkoviiniä                                                            7,50 e/12 cl
Pauly-Bergweiler Riesling Feinherb, Saksa                                                          38,00 e/plo   

Kartanon lounas lihalla (min. 10 hengelle)                                           27,00 e
Samettinen keitto sesongin parhaista raaka-aineista
Basilikalla maustettua maissikananpoikaa, tummaa sitruunakastiketta
Mustaherukkamoussea ja suklaajäätelöä
Kahvi tai tee
Viinisuositus:
Lasillinen talon puna-tai valkoviiniä                                                         7,50 e/12 cl
Dolcetto d´Alba, Italia                                                                               44,00 e/plo

Kartanon lounas kasvis (min. 10 hengelle)                                           27,00 e
Samettinen keitto sesongin parhaista raaka-aineista
Lehtiyrteillä maustettua emmervehnää, grillattuja vihanneksia ja
tomaattivinegrettiä
Mustaherukkamoussea ja suklaajäätelöä
Kahvi tai tee
Viinisuositus:
Lasillinen talon puna-tai valkoviiniä                                                             7,50 e/12 cl
Doppionodo Pinot Grigio Organic, Italia                                                        44,00 e/plo

Patruunan lounas (min 10. hengen ryhmälle)                                         42,00 e   
Rapea haukikroketti, pikantteja vihanneksia ja lipstikkaa
Grillattua häränseläkettä, madeirakastiketta
Maitosuklaamoussea, vadelmaa   
Kahvi tai tee
Viinisuositus:
Lasillinen talon puna- tai valkoviiniä                                                                    7,50 e/12 cl   
Pauly Bergweiler Feinherb-Riesling, Saksa                                                            38,
00 e/plo
Zuccardi Cabernet Sauvignon, Argentiina                                                             50,00 e/plo

 

Ryhmälounaita tarjotaan, kun ryhmän koko on vähintään 10 henkilöä.

Voimassa syykuusta 2017 lokakuuhun 2018.