Serlachius museot

Käykää rohkeasti
pidemmälle

+358 (0)3 488 6800 | Gustaf, R. Erik Serlachiuksen katu 2 | Gösta, Joenniementie 47 | Mänttä

Serlachius-museot ovat avoinna talviaikaan 1.9.–31.5. ti-su klo 11–18.

Sulje

+358 (0)3 488 6800 | Gustaf, R. Erik Serlachiuksen katu 2 | Gösta, Joenniementie 47 | Mänttä

Avoinna:
talviaikaan 1.9.–31.5. ti-su klo 11–18
kesäaikaan 1.6.–31.8. joka päivä klo 10–18

Käykää rohkeasti
pidemmälle

Juhla-
tarjoilut

Ravintola Göstassa järjestyvät tilauksesta myös vaativat juhla- ja illallistarjoilut. Huippukokkimme räätälöivät sesongin parhaista raaka-aineista illallismenun viinisuosituksineen.

  • semifreddo.jpg
1

Göstan Sesongin menu

Göstan ikimuistoinen illallinen on kolmen, neljän tai viiden ruokalajin ”yllätysmenu”, jossa hyödynnämme kunkin vuodenajan parhaat raakaaineet. Näistä aineksista valmistamme juhlavan ja tilaisuuteenne sopivan kokonaisuuden viinisuosituksineen.

3 ruokalajia                                                                            42,00 e
4 ruokalajia                                                                            48,00 e
5 ruokalajia                                                                            56,00 e


Juhlavat kuohuvat aterian alkuun tai läpi aterian:
Cava Luna Organic, DO Cava, Espanja                               34,00 e/plo tai 6,50 e/12 cl
Alkoholiton Lehtikuohuva, Kontiolahti, Suomi                       4,50 e/lasi
Talon shamppanja, Taittinger Brut Reserve, Ranska            93,00 e/plo tai 14,90/12 cl