Serlachius museot

Käykää rohkeasti
pidemmälle

+358 (0)3 488 6800 | Gustaf, R. Erik Serlachiuksen katu 2 | Gösta, Joenniementie 47 | Mänttä

Serlachius-museot ovat avoinna kesällä 1.6.–31.8. joka päivä 10–18, talviaikaan 1.9.–31.5. ti–su 11–18.

Sulje

+358 (0)3 488 6800 | Gustaf, R. Erik Serlachiuksen katu 2 | Gösta, Joenniementie 47 | Mänttä

Avoinna:
talviaikaan 1.9.–31.5. ti-su klo 11–18
kesäaikaan 1.6.–31.8. joka päivä klo 10–18


Käykää rohkeasti
pidemmälle

Kokouspäiväänne täydentää museoiden laaja ohjelmatarjonta

Taidetta ja draamaa, historiaa ja tarinoita. Serlachius-museot tarjoaa laajan valikoiman oheisohjelmia, joilla saatte kokouspäivään vauhtia tai vaikkapa nautinnollisen taidetuokion.

Taidemuseo Göstassa voit valita opastetun kierroksen, joka kattaa koko taidemuseoon tai jonkin yksittäisen näyttelyn. Toki Göstan kartanossa ja paviljongissa riittää nähtävää omatoimisestikin kiertäen.

Gustaf-museossa voitte testata, miten teiltä onnistuu työnhaku 1950-luvun tyyliin. Yhtiölle töihin! -draamaopastuksessa tomera sihteeri ottaa ryhmänne vastaan ja antaa työnhakijoille hyviä neuvoja pukeutumisesta lähtien.

Opastettu kierros Gustaf-museossa kertoo talon historiasta, arkkitehtuurista ja elämästä vanhassa pääkonttorissa. Poikkeatte kierroksen aikana myös kaikissa talon näyttelyissä.

Paperiperkele kertoo Mäntän tarinaa

Serlachius-museo Gustafin päänäyttely Paperiperkele kertoo vahvasti dramatisoidun tarinan Mäntän ensimmäisen patruunan Gustaf Adolf Serlachiuksen elämästä ja liiketoimista. Kahdeksan kohtausta sisältävä näyttelyreitti kierretään omatoimisesti.

Voitte yhdistää vierailuunne myös paperintekoa museon paperipajalla. Vai lähtisittekö sittenkin sauvakävelylenkille Lemmenpolulle, joka yhdistää Serlachius-museot toisiinsa?

Valittavana on myös kaupunkikiertoajelu ryhmän omalla bussilla ja tutustuminen Mäntän kauniisti taiteella koristettuu kirkkoon. Yhdistelkää ohjelmista mieleisenne kokonaisuus.