Serlachius museot

Käykää rohkeasti
pidemmälle

+358 (0)3 488 6800 | Gustaf, R. Erik Serlachiuksen katu 2 | Gösta, Joenniementie 47 | Mänttä

Serlachius-museot ovat avoinna talviaikaan 1.9.–31.5. ti–su klo 11–18.

Sulje

+358 (0)3 488 6800 | Gustaf, R. Erik Serlachiuksen katu 2 | Gösta, Joenniementie 47 | Mänttä

Serlachius-museot avoinna:
talviaikaan 1.9.–31.5. ti–su klo 11–18
kesäaikaan 1.6.–31.8. joka päivä klo 10–18

Käykää rohkeasti
pidemmälle

Serlachius-residenssi

Serlachius-residenssi on Serlachius-museoiden ja Mäntän kuvataideviikkojen ylläpitämä vierasateljee kuvataiteiden parissa työskenteleville luovan alan ammattilaisille.

Residenssitoiminnan tavoite on luoda uusia yhteyksiä taiteen tekijöiden, tutkijoiden ja kuraattorien välille. Työhuoneen ja majoituksen lisäksi residenssi tarjoaa kontakteja paikalliseen taidekenttään ja mahdollisuuksia yhteisöllisiin projekteihin paikallisten kanssa.

Ajankohtaista:

Huhtikuun taiteilijamme ovat: Leena Pukki (Suomi), Anni Takala (Suomi), Vili Nissinen & Mikael Kinanen (Suomi) ja Paula Salmela (Suomi).

Huhtikuun perjantaikahvit Aleksanterin linnassa 7.4. klo 16-18. Taiteilijoiden esittely alkaa n. klo 16.15. Tule toivottamaan tervetulleeksi juuri Mänttään saapuneet taiteilijat Anni Takala ja Leena Pukki. Mitäköhän he ovat suunnitelleet tekevänsä residenssinsä aikana? Sisällissotaa käsittelevästä työryhmästä on kahveilla mukana Mikael Kinanen. Pelin testiversiota kokeillaan pääsiäisenä ja kahveilla ehdit vielä hyvin kuulla projektista lisää ja ilmoittautua mukaan. Paula Salmela puolestaan kertoo kokemuksiaan Göstan Present -näyttelystä. Vapaa pääsy. Ilmoittautuminen suotavaa muttei pakollista: residency@serlachius.fi. Tervetuloa!

 


Hakuaika vuodelle 2018 on päättynyt. Kiitos kaikista hakemuksista. Residenssitiimimme keskittyy nyt hakemusten käsittelyyn.

 

Kaikkiin residenssin tapahtumiin ja näyttelyihin on vapaa pääsy. Tervetuloa!